Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 03 april 2010

Samsung nieuwe 3D lijn: Blu-ray en Home Cinema Sets

Voor 2010 introduceert Samsung een breed scala aan nieuwe Blu-Ray en Home Cinema Sets. Nu nog sneller, mooier en uiteraard met internet@tv. Nieuwsgierieg naar de nieuwe modellen? Check ze hier...

Wil je dat overweldigende geluid beleven tijdens het kijken naar je favoriete actiefilm? De Samsung HT-C6930W, het nieuwe blu-ray home theatersystem van Samsung met 7.1 channel-surroundsound leent zich hier perfect voor. De ingebouwde digital signal processor zorgt voor een realistische 3D geluidservaring. De HT-C6930 is zowel geschikt voor Blu-ray disks als voor dvd’s en ziet er door zijn zwarte hoogglans finish er stijlvol uit.

BD-C7500: Design en volwaardige prestaties

Opzoek naar design en volwaardige prestaties? Dan is de Samsung BD-C7500 wellicht de perfecte blu-ray speler voor jou. Deze eyecatcher van maarliefst 2,79 cm dun, kun je zelfs aan de wand hangen. Erg strak die glossy look!

BD-C6500: Prestaties en snelheid

De Samsung BD-C6500 is met een opstart- en laadtijd van 15 seconden een van de snelste blu-ray spelers uit de serie. Door de Adaptive Servo Technology (AST) geeft deze super snelle Blu-ray speler jouw favoriete Blu-ray disks nog beter weer!

BD-C5500 met WIFI

De Samsung BD-C5500 is het perfecte instapmodel dat door gebruik van een dongle geschikt is voor Wifi. Met de BD-C5500 kunt je gebruik maken van internet@tv-contentservice!

HTC7550W met dlna

Last but not least is de HTC7550W. Een stijlvol home theatersysteem dat opvalt door haar luxe uitstraling. Produceert een overweldigend geluid en is voorzien van dlna. Dat betekent? Je kunt content delen met andere apparaten in huis! Super handig!
Blu-ray en Home Cinema Sets: internet@tv
De nieuwe Blu-ray spelers en Home Cinema Sets uit de Samsung line-up van 2010 zijn voor zien van internet@tv. Hiermee heb je toegang tot een scala aan diensten. Zo kun je zelfs applicaties downloaden terwijl je tv kijkt. Voor meer Blu-ray spelers van Samsung of voor de Samsung Home Cinema Sets ga je naar televisiewinkel.nl
Meer informatie
Nieuwsgierig naar de nieuwe serie LED modellen van Philips? Bekijk onze Philips LED televisies op televisiewinkel.nl.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top