Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 02 januari 2013

Samsung presenteert Evolution Kit op CES 2013

Volgende week is het weer zover, CES 2013 gaat van start en dat betekent weer een hoop innovatieve ontwikkelingen op het gebied van elektronica. Zo presenteert Samsung haar Smart Evolution Kit!

Evolution Kit

De Evolution Kit van Samsung kan op verschillende LCD, LED en Plasma modellen uit 2012 worden aangesloten en deze tv’s voorzien van nieuwe software en hardware updates. Via een speciale gleuf in de 2012 tv’s modellen kan deze kit worden geïnstalleerd, waardoor je beschikt over de nieuwste functionaliteiten, updates en verbeteringen.

Smart innovatie

Door deze slimme innovatie van Samsung heb je elk jaar een nieuwe televisie zonder dat je er een nieuwe tv voor hoeft te aan te schaffen. De Smart Evolution Kit moet er onder andere voor zorgen dat de “oudere” modellen sneller worden en dankzij de nieuwe en simpelere vormgeving wordt het overzicht en het gebruiksgemak verbeterd.

televisiewinkel.nl

Naar verwachting zal de Evolution Kit begin dit jaar al op de markt verschijnen. Wat de prijs zal zijn is nog niet bekend, maar televisiewinkel.nl houdt het voor je in de gaten. Zou jij deze Smart Evolution Kit van Samsung aanschaffen?
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top