Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 15 januari 2011

Samsung presenteert ’s werelds dunste Blu-ray speler

Samsung presenteerde op de CES in Las Vegas voor het eerst ’s werelds dunste Samsung BD-D7500 Blu-ray speler. Deze nieuwe speler is slecht’s 2,3 centimeter dik en maakt in plaats van de uitschuivende disk-lade gebruik van een ‘slot-in‘-systeem, waardoor de dvd’s door de sleuf aan de voorkant van het apparaat kunnen worden ingevoerd.

Samsung BD-7500

De Samsung BD-7500 is uitgerust met een DNLA aansluiting voor je pc of laptop waardoor je webbased content en applicaties naar je eigen tv brengt. En de Samsung Smart Blu-ray features, zoals AllShare en Samsung Apps, geven je eenvoudig toegang tot de content die je wilt zien of delen. Ook niet geheel onbelangrijk: deze 3D Blu-ray speler kan 2D content omzetten naar 3D.

Design

De Samsung BD-D7500 Blu-rayspeler is ontworpen volgens Samsung’s 3S concept, dat staat voor symmetrie, slank en slot-in. De BD-7500 is staand, liggend of hangend aan de muur te gebruiken en heeft een RVS uitstraling.

Doordat er voor een slot-in methode is gekozen, is de Blu-ray speler stiller en sneller qua laden dan spelers met een disk-lade.

Beschikbaarheid

Wanneer de BD-D7500 Blu-ray speler van Samsung op de Nederlandse markt komt is nog onbekend.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top