Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 23 februari 2011

Samsung Smart TV: de nieuwste tv-ervaring!

Samsung introduceert Samsung Smart TV, een nieuwe standaard op het gebied van tv-kijken, internet, entertainment en Video On Demand. Surf met je Samsung televisie op het net en maak gebruik van betaalde en gratis apps voor op je Samsung tv.

Smart TV - meer dan televisie

Met Samsung Smart TV geniet jij thuis van alles wat het internet je te bieden heeft. Zo kijk je de nieuwste films met Video on Demand, beschik je over een praktische webbrowser waarmee je het gehele internet over surft en geeft jouw Samsung televisie je aanbevelingen voor films op basis van de films die je reeds bekeken hebt.

Met de zoekfunctie van Samsung Smart TV zoek je gemakkelijk op het internet of op je eigen netwerk naar opgenomen uitzendingen of programma’s in de elektronische gids.

Samsung Apps en Skype

Samsung Smart TV geeft je toegang tot Samsung Apps, de grootste apps store voor televisies. Maak gebruik van de handige gratis en betaalde apps van Samsung. Maak bijvoorbeeld via jouw Samsung tv gebruik van Twitter, YouTube, Facebook, Funda, Buienradar of de MovieMax Video on Demand service.

Het is ook mogelijk om Skype gesprekken te voeren via jouw Samsung tv. Hiervoor is een losse webcam-accessoire te koop.

Samsung tablet of mobiele telefoon als afstandsbediening

Gebruik je Samsung Galaxy mobiele telefoon of tablet om de Samsung televisie te bedienen. Ook zal er in de toekomst de mogelijkheid zijn om op je Samsung mobiel of tablet, televisie te kijken via je thuisnetwerk.

De nieuwste Samsung televisies met Smart TV zullen rond april in Nederland verkrijgbaar zijn.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top