Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 03 mei 2012

Samsung Smart TV: geen afstandsbediening meer nodig!

Met de nieuwste Samsung Smart TV heb je geen afstandsbediening meer nodig. Je bedient deze Smart televisie heel simpel met je stem en je handen. Je zet gewoon je tv aan door te zeggen: ‘Hi TV Power on’ en je Smart TV herkent, dankzij de geïntegreerde HD-camera, je gezicht en start het menu op. Je komt gelijk in je eigen omgeving met jouw favoriete apps, dus jouw TV avond kan beginnen.

Nooit meer een afstandsbediening

Met de Samsung Smart TV heb je nooit meer een afstandsbediening nodig. Met spraakopdrachten zoals ‘TV harder’ of ‘tv zachter’ bedien je het volume. En door het woord ‘Webbrowser’ te zeggen, beland je in de webbrowser. Ook wissel je via simpele handgebaren van kanaal of scroll je over een webpagina op je tv-scherm.

Entertainment altijd binnen handbereik

Wil je van een film genieten of juist het laatste NOS journaal kijken? Of heb je vrienden over de vloer en wil je leuke vakantiefoto’s bekijken? Het kan allemaal met de Smart TV. Ook heb je met Smart Content toegang tot wel 340 verschillende Smart apps, waaronder NOS Nieuws, Facebook en PlayboyTV. Alle entertainment, waar je ook zin hebt, ligt binnen handbereik met de Smart TV van Samsung.

televisiewinkel.nl

De Samsung Smart TV’s met spraak- en gebarenbediening zijn natuurlijk ook bij televisiewinkel.nl te verkrijgen. De series ES7000 en ES8000 zijn al online te bestellen.

UE40ES7000
UE46ES7000
UE55ES7000

UE40ES8000
UE46ES8000
UE55ES8000
UE65ES8000

Wil je meer informatie over de Samsung Smart TV? Neem dan gerust contact op met de klantenservice of kom een kijkje nemen in onze showroom in Naarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top