Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 21 juni 2011

Samsung SMART TV

Een tv die een ware ervaring geeft. Niet alleen tv kijken, maar ook bellen, internetten en alles met elkaar verbinden kan met de Samsung SMART TV’s. Of zoals Samsung dat ook wel noemt ‘smart living’.

De Smart tv van Samsung heeft eindeloze mogelijkheden

De wereld van technologie veranderd in een razendsnel tempo. De ene innovatie volgt de andere direct op. En hoewel de tv’s van vandaag steeds meer kunnen, kan de SMART TV van Samsung eigenlijk… alles!

Passie, design en innovatie. De kernwaarden die Samsung toepaste bij het ontwerpen van de nieuwe lijn van televisies. Een prettige, comfortabele manier van televisie kijken maar belangrijker nog, televisie kijken moet een ervaring worden. En wij geven toe, met SMART TV is dat ook wel.

Samsung Smart Hub

De Smart Hub van Samsung is de drijvende kracht achter de SMART T’s. Het is je toegangspoort naar een wereld vol met functies, apps en zelfs een TV App Store. Met Smart Hub maak je gebruik van de zoekfunctie Search All waarmee je makkelijk content op het web kunt zoeken, terwijl je gewoon live tv kijkt.

Wil je een film zien, zoek met Your Video snel en makkelijk naar je favoriete films. De webbrowser is een speciale functie die geoptimaliseerd is voor de SMART TV. Ook blijf je in contact met vrienden, familie en andere bekenden met Social TV!

Samsung Apps

Neem een kijkje in de wondere wereld van de eerste TV App Store. Download apps die je tv nog slimmer maken, ja het kan! Bekijk je favoriete films, bekijk foto’s op levensgroot formaat en gratis videobellen met vrienden en familie.

Surf, Socialize & Connectiviteit

Waarom surfen op je PC als je het nu ook op je tv kan doen. Direct, terwijl je live tv kijkt. Naast het feit dat je tv internetverbinding heeft kan je ook je eigen muziek, foto’s, video’s en andere bestanden naadloos integreren. Met AllShare kun je makkelijk mobiele apparaten die compatibel zijn aan sluiten. Bijvoorbeeld laptops, mobiele telefoons en camera’s. De inhoud kun je dan makkelijk overbrengen naar je SMART TV, die DNLA ondersteund.

De SMART TV’s van Samsung zijn voorzien van Full HD 3D beeld en zijn Ziggo, KPN Digitenne en UPC gecertificeerd. Bekijk hier onze Samsung SMART TV’s.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top