Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 11 april 2010

Samsung televisies met nieuwe Nederlandse Apps

Met internet@tv op de nieuwe Samsung televisies kun je vanaf nu kiezen uit 14 verschillende Nederlandse Apps. Of je nu het nieuws wilt bij houden op Nu.nl, je vrienden wilt volgen op Hyves of huizen wilt bekijken op Funda.

‘Internet@tv’ geeft je onder meer toegang tot Nu.nl en NOS. Bekijk het laatste nieuwsoverzicht haarscherp op de nieuwste app van Nu.nl. Ook het actuele weerbericht en file nieuws verschijnen levensgroot op je beeldscherm. Het enige wat je hoeft te doen is je Samsung-tv aan te sluiten op het internet, online-inhoud opvragen en de applicatie van bijvoorbeeld de buienradar of fileindex selecteren.

Populaire apps

Liever vanuit je luie stoel potentiële droomhuizen bekijken? Ook dat kan met de Funda.nl app. Vrienden krabbelen via Hyves? Ook mogelijk. Zelfs al zit je midden in een spannende film kunt je uiteenlopende applicaties downloaden en bekijken!

Bekijk de nieuwste films

Ben je het internetten zat? Dan kun je ook gewoon via de applicatie ‘Video on Demand’ kiezen uit verschillende films van MovieMax. Handig, want je hoeft voortaan de deur niet meer uit om een spannende film te huren!

Blu-ray en Home Cinema Sets

Samsung heeft niet alleen rond 64 televisies die zijn geïntegreerd met het nieuwe internetplatform internet@tv, ook de Blu-ray en Home Cinema Sets zijn uigerust met deze handige internet applicatie tool.

Meer informatie

Internet@tv is verkrijgbaar op de Series 650/LED 7000 en nieuwere modellen van Samsung.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top