Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 20 augustus 2012

Samsung wint Europese EISA Awards

Samsung heeft afgelopen week maar liefst vier prestigieuze 2012-2013 EISA Awards gewonnen. Samsung kreeg onder andere een Award voor de beste ‘future proof’ televisie en Home Theater System.

De beste producten

Journalisten van 50 consumentenelektronica magazines uit 19 Europese landen hebben deze EISA Awards gezamenlijk toegekend aan de beste producten. Samsung heeft dit jaar onder andere een Award ontvangen voor de Samsung Smart TV UE46ES8000 en het HT-E6750W Home Theater System.

Samsung UE46ES8000 Smart TV
De Samsung UE46ES8000 is bekroond met een Award omdat deze televisie zorgt voor een geheel nieuwe kijkervaring met eersteklas content. Daarnaast beschikt hij over Smart Interaction voor intuïtieve spraak-, bewegings- en gezichtsherkenning. Smart Evolution maakt het bovendien mogelijk om deze televisie jaarlijks te upgraden. Je hoeft met deze Smart tv dus nooit bang te zijn dat de software veroudert!

Samsung HT-E6750W Home Theater System
Ook de Samsung HT-E6750W is bekroond met een award. Deze Home theater set heeft een ingebouwde buizenversterker en glasvezelspeakers. Verder beschikt hij over Smart Hub met volledige webbrowser functies, zodat je met deze HT-E6750W gemakkelijk op het internet kunt. Ook speel je draadloos muziek af via Bluetooth of AllShare. Dit 7.1 systeem met vier toren luidspeakers werd door de juryleden bekroond omdat “dit systeem een brug slaat tussen de generaties met elektrobuizen en moderne klasse D-versterkers én omdat de combinatie van de features een eindeloos plezier garandeert”.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top