Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 15 augustus 2011

Samsung wint vier Europese EISA Awards!

Samsung heeft vier 2011-2012 EISA Awards gewonnen. De EISA (European Imaging and Sound Association) heeft Samsung bekroond met vier awards: één voor de beste mobiele telefoon, één voor ‘Best Buy’ TV, één voor de social media camera en één voor de beste compacte systeemlens in Europa.

De jury

De jury bestaat jaarlijks uit journalisten van 50 magazines over consumentenelektronica uit 19 Europese landen. Zij hebben gezamenlijk een EISA Award toegekend aan de beste producten. Samsung is één van de gelukkige winnaars en heeft dit jaar een EISA Award ontvangen voor de Samsung Galaxy S II Smartphone, de Samsung UE40D6500 LED TV, de Samsung SH100 compact camera en de Samsung NX 20-50 mm F3.5-5.6 ED i-Function lens. De jury was bij al deze producten zeer onder de indruk van het design en de mogelijkheden.

Het juryrapport over de Samsung UE40D6500

Als officieel dealer van Samsung is televisiewinkel.nl erg blij voor Samsung, vooral met de Award voor de ‘Best Buy’ televisie voor de UE40D6500. Het juryrapport van EISA geeft de volgende redenen aan waarom de Samsung UE40D6500 gewonnen heeft en daarmee boven de concurrentie uitstijgt:

• Beste kwaliteit en design voor een betaalbare prijs.
• Volledig Smart tv-mogelijkheden en uitgebreide connectiviteit.
• Briljante beeldkwaliteit zowel in 2D als in 3D.
• Ongelooflijk laag energieverbruik dankzij de nieuwste LED-technologie.

Als aanvulling op de Smart TV-functionaliteit zegt EISA dat het toegang geeft tot een heel nieuwe wereld van online entertainment, nuttige applicaties en social media diensten.
Tevens geldt de EISA Award ook voor de UE40D6510 en UE40D6530. De advieskoopprijs van deze Samsungs modellen liggen respectievelijk tussen de € 1.249,- en € 1.299,- incl. BTW. De prijs bij televisiewinkel.nl is uiteraard scherper en ligt meestal rond de € 980,-.

Felicitaties aan Samsung

televisiewinkel.nl feliciteert Samsung met het winnen van vier Europese EISA Awards. Wij zijn voornamelijk trots op het feit dat de Samsung UE40D6500 televisie bekroond is door de EISA met een award voor ‘Best Buy’ TV.

Bron: Samsung

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top