Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 februari 2016

Samsung Wireless Speaker: Niet goed? Geld terug!

Samsung Wireless Speakers staan bekend om hun superieure akoestiek in combinatie met geraffineerde vormgeving. Wil jij je hier graag van laten overtuigen? Dat kan! Van 8 februari t/m 31 juli 2016 krijg jij namelijk een Samsung Wireless Speaker 30 dagen op proef. Niet tevreden? Geld terug!

Samsung Wireless Speaker

De draadloze speakers van Samsung introduceren een nieuwe technologie die het mogelijk maakt om geluid 360 graden de ruimte in te richten. Met dit ‘Omni-Directional’ surround sound geniet je dus in elke hoek van de kamer van hetzelfde superieure geluid. De stilistisch vormgegeven speakers genieten bovendien een intuïtieve besturing via de touchpad op het apparaat of via de Wireless Audio App op je telefoon, tablet of smartwatch.

Hoe werkt de actie?

Als je tussen 8 februari en 31 juli 2016 een van de Samsung Wireless Speaker promotiemodellen koopt, heb je de speaker 30 dagen op proef. Ben je niet tevreden met je aankoop? Dan krijg je je geld terug door de volgende stappen te ondernemen:

  1. Ga binnen deze 30 dagen naar de promotiepagina van Samsung
  2. Vul het online aanmeldformulier in en upload je aankoopbon en de streepjescode met serienummer
  3. Het apparaat stuur je met een kopie van het aanmeldformulier terug naar Samsung
Lees hier de algemene voorwaarden van Samsung.

Kies uit een van onderstaande actiemodellen in de R-serie, waarbij R1 geschikt is voor de kleinere ruimtes oplopend naar R7 voor grotere kamers.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top