Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 10 september 2013

Samsungs Curved OLED TV gepresenteerd op IFA 2013

Samsung brengt als eerste de Curved OLED televisie naar Nederland! In dit artikel lees je alles over de fantastische beeldkwaliteit, het licht gebogen scherm en alle technische hoogstandjes die de Samsung Curved OLED TV rijk is!

Eerste Curved OLED in Nederland!

Wat gelijk in het oog springt als je de Samsung Curved OLED TV voor het eerst ziet is natuurlijk het prachtige design. Het onconventionele gebogen scherm zorgt voor een fantastische kijkervaring. Bovendien kun je op deze televisie twee programma’s tegelijkertijd kijken.

Multi View

De unieke functie Multi View maakt dit mogelijk. Zet allebei de speciale exclusief bijgeleverde 3D bril op en geniet allebei in Full HD van je eigen programma. De bril is voorzien van ingebouwde speakers zodat beide kijkers kunnen genieten van hun eigen audio. Zo kun je toch gezellig samen televisie kijken terwijl je allebei je eigen programma kijkt. Hij kijkt bijvoorbeeld naar een voetbalwedstrijd terwijl zij haar favoriete soap volgt. Met één druk op de knop kijk je mee met je partner, als je bijvoorbeeld het gescoorde doelpunt in herhaling wilt zien. Ideaal!

Kleuren

De kleuren op de Samsung OLED TV zijn levensecht waardoor je helemaal opgaat in dat waar je naar aan het kijken bent. Bovendien zorgen de snelle responstijd en het ongekende contrast voor haarscherpe en uiterst realistische beelden. Een kleurenfilter is niet nodig doordat de RGB subpixels direct op het kleurendisplay liggen. En zonder backlighting is zwart ook echt zwart! Met de Samsung Curved OLED TV komt iedere pixel tot leven.

De nieuwste Samsung features

Natuurlijk beschikt de Samsung Curved OLED TV over de nieuwste technologieën zoals de vernieuwde Samsung Smart Hub. Hiermee geniet je op je televisie van entertainment en handige diensten. De Samsung Smart Hub is verdeeld in vijf overzichtelijke panels: Op TV, Films & Series, Social, Apps en Foto’s, video en muziek. S-recommendation geeft je tips over wat er op TV is of komt en over on demand films, series en documentaires op basis van jouw kijkgedrag. Hierdoor kun je altijd direct genieten van het aanbod dat bij jou past. Tot slot zorgt de Evolution Kit automatisch voor een upgrade van zowel de hard- als de software. Zo blijf je met de Samsung Curved OLED TV altijd up-to-date.

Licht gebogen design

Niet voor niks zijn de schermen in de bioscoop altijd licht gebogen. Dit is gedaan zodat bezoekers vanuit elke hoek genieten van optimaal beeld. Waar je ook zit, je hebt dezelfde kijkervaring. Dat geldt ook voor de Samsung Curved TV. Maar niet alleen de beeldkwaliteit is fantastisch, het licht gebogen design versmelt met het premium design en is een schoolvoorbeeld van elegantie en esthetiek. De minimalistische vormgeving is zelfs doorgevoerd in de bekabeling. Er is slechts één kabel voor alle verbindingen.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top