Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 20 oktober 2011

Sharp AQUOS gloednieuwe tv: LC-60LE635E

Een breedbeeld televisie met maar liefst een schermdiagonaal van 152 cm, dat is de gloednieuwe televisie van Sharp. De LC-60LE635E maakt gebruik van onder andere Edge LED-achtergrondverlichting en 100 Hz-technologie.

Kenmerkend aan de LE635E

De nieuwe AQUOS televisie van Sharp is een Full HD televisie, wat betekent dat deze tv een resolutie heeft van 1920 x 1080 pixels. De 100 HZ-technologie zorgt samen met de edge LED-achtergrondverlichting voor haarscherpe beelden.
Deze breedbeeld televisie van Sharp beschikt verder over tal van multimediafuncties die mogelijk worden gemaakt door AQUOS NET+. Dit is een platform die het mogelijk maakt voor gebruikers om toegang te krijgen tot verschillende widgets, zoals YouTube of Facebook. Met de afstandsbediening kan je gemakkelijk op internet surfen.

Multifunctionele tv

De Sharp AQUOS LC-60LE635E kan je eenvoudig aansluiten op je thuisnetwerk om mediabestanden, zoals foto’s, video’s en muziek vanaf je computer naar deze Sharp tv te streamen.
Verder beschikt deze multifunctionele Sharp televisie over verschillende aansluitingen waaronder vier HDMI-aansluitingen en maar liefst drie USB-aansluitingen.

Ervaar en beleef

Ervaar met deze gloednieuwe LC-60LE635E Sharp AQUOS tv een enorme hoeveelheid aan entertainment. Laat je meeslepen met deze breedbeeld televisie en beleef je favoriete films en tv-programma’s nog intenser.

Meer weten over de LC-60LE635E? Ga voor uitgebreidere informatie naar het product op televisiewinkel.nl of kom vrijblijvend langs bij onze showroom in Naarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top