Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 februari 2010

Sharp introduceert tv met extra pixel en Twitter

Televisie fabrikanten bedenken steeds weer wat nieuws. Samsung de 3D Blu-ray speler, Panasonic en LG Skype on tv en nu ook Sharp. De Japanse fabrikant wil natuurlijk niet achterblijven en komt met Twitter on tv, daarnaast zijn de nieuwe Sharp tv’s uitgerust met een extra pixel.

Extra pixel

De Sharp tv’s krijgen een extra pixel oftewel de ‘Quadpixel' toebedeeld. Deze extra pixel, belooft nog rijkere en heldere kleuren. Het geel van een zonnebloem en het blauw van de oceaan komen nu nog beter uit de verf door deze ‘Quadpixel’.

De ‘Quadpixel’ modellen

De nieuwe 'Quadpixel' tv’s uit de LE 920 Aquos-serie, worden geleverd in 52 inch, 60 inch en schrik niet, 68 inch grootte! De nieuwe modellen beschikken over LED-blacklight schermen, 240Hz technologie en daarnaast belooft Sharp dat het minder tijd gaat kosten om te schakelen tussen verschillende HDMI-bronnen.

Twitter

Maar Sharp komt met meer. De Japanse fabrikant wil niet achterblijven en voegt het populaire sociale netwerk Twitter toe aan zijn tv-schermen. Je kunt dus vanaf je luie stoel twitteren met je vrienden en vriendinne via de televisie!

Nieuwe technologieën

Met de nieuwe technologie van de extra pixel en Twitter op tv, zet Sharp weer een stap in de richting van innovatie. Of Sharp net als Samsung en Sony ook aan de 3D tv’s gaat beginnen is nog onduidelijk.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top