Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 november 2010

Sharp Quattron televisies met gratis 5 jaar garantie!

Sharp stelt superieure beeldkwaliteit voor zijn televisies als hoogste prioriteit van de consument. Om hieraan te kunnen voldoen introduceerde Sharp de nieuwe serie Quattron tv's. Tijdelijk krijg je bij deze prachtige televisies 5 jaar garantie, helemaal gratis!

Vierkleurentechnologie

Deze LCD televisie heeft de nieuwe Quattron vierkleurentechnologie. Bij deze technologie is gebruik gemaakt van de vierde kleur pixel, geel, in het lCD scherm. Deze extra kleur zorg voor een uitzonderlijk scherpe beeldkwaliteit. De gele kleur is in het bijzonder goed voor de weergave van huidtinten en een brede reeks geel- en goudtinten.

De Quattron technologie van Sharp werd onlangs al bekroond tot beste tv-innovatie van 2010 met een EISA award, de meest prestigieuze prijs voor de elektronicamarkt. Ook zijn de Quattron televisies Ziggo gecertificeerd. Om er nog een schepje bovenop te doen geeft Sharp nu tijdelijk 3 jaar extra garantie bovenop de standaard 2 jaar garantie GRATIS weg!

Hoe werkt het?

Het enige wat je voor deze 3 jaar extra garantie hoeft te doen is je nieuwe Sharp AQUOS Quattron LCD tv binnen 3 maanden na aankoop te registreren op deze website: www.sharplcdservice.nl of www.sharplcdservice.be (België).

Voorwaarden Sharp actie

Deze actie van Sharp geldt alleen voor de volgende Quattron modellen:

LC-46LE810E
LC-40LE824E
LC-52LE820E
LC-40LE820E
LC-46LE824E
LC-46LE820E
LC-40LE810E
LC-46LE814E

Deze actie is geldig tot en met 31 januari 2011. Kijk voor overige informatie en alle voorwaarden op de Sharp actiepagina.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top