Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 februari 2013

Sonos introduceert Playbar: de soundbar voor muziekliefhebbers!

Ben je op zoek naar een waanzinnig geluid bij je televisie? Met het allernieuwste product van Sonos zit je goed! Sonos PLAYBAR is vanaf 5 maart te koop en kun je vanaf vandaag al bij Plasma-Discounter.nl pre-orderen! Lees snel de rest van dit artikel om alles te weten te komen over PLAYBAR.

Waanzinnig geluid

Het design van Sonos PLAYBAR met maar liefst negen speakers vult je huis met homecinema-geluid voor games, films en muziek. Ervaar het overweldigende geluid van live-converten en streaming muziek van over de hele wereld in je eigen huiskamer.

De negen speakers in de soundbar zorgen voor een overweldigend geluid. PLAYBAR geeft weer in Dolby Digital en stereo zodat je nooit een moment van de actie mist. Dankzij zijn compacte formaat past PLAYBAR gemakkelijk onder de tv. Hang hem onder je tv aan de muur of plaats hem op een tv meubel. Het zal er hoe dan ook stijlvol uitzien!

Installatie is eenvoudig

PLAYBAR aansluiten op de tv is ontzettend eenvoudig; je hebt slechts twee kabels nodig. Een optische kabel en een netsnoer. Deze zijn beide inbegrepen. Heb je nog meer Sonos producten in huis? Playbar synchroniseert draadloos met andere Sonos-speakers. Ideaal dus!

Ook als standalone is PLAYBAR een fantastische alles-in-één Sonos-speler. Speel draadloos alle muziek van de wereld af en geniet van prachtig vol HiFi-geluid uit je HD TV.

Hebben?

Sonos PLAYBAR is vanaf 5 maart te koop, maar bij televisiewinkel kun je hem nu al pre-orderen.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top