Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 november 2011

Sonos: nieuw in ons assortiment!

Sinds kort hebben wij een nieuw merk aan ons assortiment toegevoegd, Sonos. Sonos is gespecialiseerd in Wireless HiFi Systemen en maakt het voor iedereen eenvoudig en aantrekkelijk om van hun favoriete muziek in elke kamer in huis te genieten.

Sonos Play:3 en Play:5

Ontdek de mogelijkheden van bijvoorbeeld de Sonos Play:3 en Play:5. Allebei veelzijdige alles-in-één spelers met groots geluid in een compact formaat. Je beluistert jouw favoriete tracks door het hele huis doordat ze al je muziek via alle online muziekzenders streamen.

Meerdere Sonos producten

Naast de Sonos Play:3 en de Play:5 spelers in de kleuren zwart of wit, hebben we meerdere Sonos producten in ons assortiment opgenomen, zo ook de Zoneplayer 90 en 120, waar je draadloos al je muziek naartoe streamt. Ook de accessoires van Sonos mogen niet ontbreken, zo zijn bij ons ook de Sonos Controller, Bridge en Dock te verkrijgen, waarmee je gemakkelijk je gehele Home Cinema Set kan bedienen.

Kom langs…

Helaas zijn deze Sonos producten (nog) niet online te verkrijgen. Wel zijn deze producten te bewonderen in onze showroom. Kom dus langs in onze showroom in Naarden om de producten van Sonos te bewonderen en ontdek de mogelijkheden van Sonos zelf.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top