Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 02 oktober 2015

Sonos PLAY:5 compleet vernieuwd

De nieuwe Sonos PLAY:5 zal naar verwachting rond 26 november 2015 beschikbaar zijn. Deze zogenaamde Smart Speaker is door Sonos van binnen flink aangepakt en van buiten behoorlijk opgepoetst. De HiFi luidspreker staat bekend om zijn ongekende geluidskwaliteit. Het doel van Sonos is om met de nieuwe PLAY:5 jouw muziek zodanig weer te geven zoals de artiest het bedoeld heeft. De speaker zal verkrijgbaar zijn in het wit en het zwart. Wil je als eerste de PLAY:5 in je woonkamer hebben staan? Reserveer hem nu en laat je e-mailadres achter.

Sonos PLAY:5 zorgt voor volledige weergave

De nieuwe uitvoering van de Sonos PLAY:5 bevat maar liefst zes ingebouwde luidsprekers. De drie midwoofers en tweeters zorgen voor een zo compleet mogelijk spectrum en verdelen zo de instrumenten en stemmen door je kamer. Dit wordt nog eens een extra dimensie gegeven door het nieuwe Sonos TruePlay.

Sonos Trueplay bij de nieuwe PLAY:5

Een revolutionaire ontwikkeling van Sonos is het nieuwe TruePlay. Met TruePlay zorg je dat het geluid in jouw kamer precies zijn weg weet. Hierdoor komt de muziek compleet tot uiting zoals de artiest het bedoelt. Met TruePlay tune jij jouw PLAY:5 luidspreker door met je iPhone of iPad door de kamer te lopen. Zo stel jij de Sonos PLAY:5 in voor de akoestiek jouw eigen kamer. De PLAY:5 gebruikt vervolgens zijn zes luidsprekers om zich aan te passen aan de omgeving, zodat het geluid ongelooflijk goed tot uiting komt. TruePlay is heel eenvoudig te gebruiken via de Sonos-app.

De Sonos PLAY:5 is een Smart Speaker

Na de smartphones en smart TV’s moeten de speakers er nu ook aan geloven. De Sonos PLAY:5 is een Smart Speaker met intelligente software die de muziekbeleving volgens Sonos nóg beter zou moeten maken. De software, waar het revolutionaire TruePlay ook onder valt, is makkelijk te installeren en zou zichzelf regelmatig updaten. Door deze updates zou de speaker zich constant finetunen om zo het geluid nóg beter te maken na elke update. In combinatie met de Sonos app gaat dit voor de ultieme muziekbeleving zorgen, omdat Sonos gemak en kwaliteit steeds beter bundelt.

Sonos PLAY:5

De Sonos PLAY:5 kan nog meer…

Heb je meerdere Sonos speakers staan in verschillende kamers, dan kan je vanaf je app instellen welke apart muziek afspeelt en welke er samen spelen. De speakers in de verschillende kamers zouden dan perfect synchroon lopen. Ook werkt de PLAY:5 met WiFi. Met Bluetooth hebben we nogal snel de kans dat de muziek wegvalt als we een paar meter van de speaker af staan. Met WiFi heb je sterker en verder bereik. Om dit nog verder te versterken kan je zelfs kiezen voor een Sonos BOOST die er voor zou moeten zorgen dat het bereik enorm groot is.

De nieuwe generatie van de Sonos PLAY:5 is vanaf dit jaar al verkrijgbaar en is nu al te reserveren!

Kijk voor meer informatie op de productpagina’s van de PLAY:5 White en de PLAY:5 Black.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top