Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 augustus 2011

Sony actie! Sony Blu-ray speler met 20 euro retour plus gratis blu-ray film!

Sony heeft weer een geweldige actie voor haar klanten. Wanneer je nu namelijk één van de Sony Blu-ray actiemodellen koopt, krijg je maar liefst € 20,- retour, en ook nog eens de Blu-ray film Chronicles of Narnia 'The Voyage of the Dawn Treader' t.w.v. € 40,- helemaal gratis!

Sony Blu-ray speler

Met een Sony Blu-ray speler wordt een film kijken een hele nieuwe ervaring. Een Blu-ray film is een stuk scherper dan een gewone DVD en heeft ook nog eens beter geluid. Zo komt je nieuwe HD flatscreen tv pas echt goed uit de verf. Ook je huidige filmcollectie ziet er beter uit dan ooit, want de unieke Precision Cinema HD upscale technologie verhoogt de resolutie van al je oude DVD’s! Met een Sony Blu-ray speler kan je zo het internet op, gewoon vanaf de bank. Sony Internet TV opent een wereld aan online informatie en entertainment.Zo kan je bijvoorbeeld programma’s terugkijken die je gemist hebt! En bij de BDP-S780 Blu-ray speler is het zelfs mogelijk om vanaf de bank in de woonkamer familie en vrienden waar dan ook ter wereld te bellen, met Skype.

Hoe werkt deze Sony actie?

Koop één van de Blu-ray actiemodellen en stuur de volledig ingevulde antwoordkaart, een kopie van de kasssabon of factuur (met vermelding van de aankoopdatum) én de originele streepjescode van de verpakking van het gekochte product in een voldoende gefrankeerde envelop voor 18 oktober 2011 naar:

Sony Blu-ray promotie
Postbus 40048
6203 CK Maastricht


Je ontvangt binnen drie weken het retourbedrag. Maak en bewaar kopieën van alle documenten die je verstuurt.

Voorwaarden Sony Blu-ray actie

Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, op aankopen gedaan van 8 augustus t/m 3 oktober 2011. Onvolledige inzendingen en inzendingen die na 18 oktober 2011 binnengekomen worden niet in behandeling genomen.

Actiemodellen zijn:
BDP-S380, BDP-S480, BDP-S560, BDP-S570, BDP-S580 en BDP-S780.

Kijk voor meer informatie op de Sony actiepagina.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top