Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 23 mei 2011

Sony actie voor Ajax fans

Het is groot feest voor de Ajax fans. Naast dat Ajax de landstitel 2011 heeft behaald hebben zij ook de felbegeerde derde ster weten te veroveren. Om dit te vieren heeft Sony een exclusief cadeau! Als Ajax supporter krijgt je nu bij aanschaf van een Sony tv gratis extra garantie.

Sony geeft 3 jaar extra garantie

Ajax heeft inmiddels drie sterren verzamelt en dat betekend dat je ook drie jaar gratis garantie krijgt bovenop de standaardgarantie van 2 jaar. De totale garantieduur is dus 5 jaar en dat ook nog eens op alle Sony tv’s!!

Wanneer je gebruik maakt van de extra gratis garantie maak je automatisch gebruik van Xtend, het Reparatie Service Plan Bureau van Sony. Natuurlijk voldoen alle Sony tv’s aan de hoogste kwaliteitseisen, maar mocht reparatie toch nodig zijn, dan kun je je televisie gewoon thuis laten repareren.

Je hebt een Sony tv bij televisiewinkel.nl gekocht, wat moet je doen?

De Ajax fans die geregistreerd staan kunnen zelf de actiecoupon uitprinten (via een e-mailbericht van Ajax) en deze invullen. De coupon moet voor 1 juli 2011 opgestuurd worden naar het actieadres, samen met de factuur en de originele streepjescode. Na verwerking ontvang je binnen drie weken het Sony garantiecertificaat thuis.

*Deze actie geldt op alle TV modellen van Sony. De actie loopt van 20 mei t/m 12 juni 2011.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top