Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 oktober 2009

Sony BDV-Z7 , BDV-E300 en BDV- E800, nieuwe blu-ray Home Cinema systems van Sony

Genieten van optimaal HDTV beeld- en geluidkwaliteit maar liever geen kabels in huis? Dan zijn de nieuwe Sony all-in-one Blu-ray Home Cinema systems met draadloze speakers iets voor u! De BDV-Z7 , BDV-E300 en BDV- E800 zijn prachtige bluray HCS systemen die tv kijken een hele nieuwe dimensie geven. Meer weten? Hier meer over deze hoogwaardige blu-ray HCS systemen en de prijzen!

Draadloze speakers

Het aantal apparaten in huis wordt steeds meer. Wilt u wel de luxe maar liever niet de lasten – zoals allerlei kabels en toestanden door uw huis – dan is een all-in-one apparaat met draadloze speakers natuurlijk de uitkomst!

Specs blu-ray HCS systemen

Zowel de Sony BDV-Z7 , BDV-E300 als de BDV-E800 beschikken over BD-live, 1080p HDTV weergave, dvd upscaling en draadloze speakers.

Sony BDV-Z7

De Sony BDV-Z7 produceert een perfect geluid met de 2.1 kanaals luidsprekers en is een zeer compacte set. Dit apparaat produceert met maar twee satelliet-speakers en een subwoofer een surround geluid van 350 Watt.

BDV-E300

DeBDV-E300 heeft vijf satelliet luidsprekers en is net als de BDV-Z7 uitgerust met BD-live, 1080p HDTV weergave en dvd upscaling. De draadloze luidsprekers zijn bij dit model optioneel.

BDV-E800

De BDV-E800 van Sony heeft vier vloerluidsprekers en is net als de andere blu-ray HCS modellen uitgerust met BD-live, 1080p HDTV weergave en dvd upscaling. Alle luidsprekers zijn draadloos.
Automatisch beeld verbeteren van bestaande dvd’s
Het grote voordeel van de nieuwe sony modellen is dat dvd’s een automatische beeldverbetering doorgaan dankzij de Precision Cinema HD Upscale-technologie. Zo kunt u bestaande dvd’s blijven kijken op een blu-ray systeem met een veel betere beeldkwaliteit als resultaat! Handig.
Eén afstandsbediening
Meerder sony apparaten in huis? Dan kunt u de Blu-ray speler, de BRAVIA-televisie en het Home Theatre-systeem via één afstandsbediening te bedienen dankzij de BRAVIA Sync-technologie.
Prijzen Blu-ray Home Cinema systemen
De adviesverkoopprijzen van deze nieuwe blu-ray home cinema systemen zijn 1.000,- euro voor de Sony BDV-Z7, 700,- euro voor de Sony BDV-E300 en 1.200,- euro voor de Sony BDV-E800.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top