Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 08 januari 2010

Sony Blu-ray Home Cinema Set biedt 3D HDTV entertainment in nieuw design

Sony introduceert nieuwe 5.1- en 2.1 kanaals Blu-ray Home Entertainment systemen, waarvan het ontwerp volledig is afgestemd op het nieuwe Monolithic Design concept. Het topmodel, de BDV-IZ1000W, ondersteunt bovendien het afspelen van Full HD 3D-films. Daarnaast bieden alle home cinema-sets BRAVIA Internet Video, waarmee uiteenlopende internetvideo-content op tv te bekijken is, waaronder YouTube.

BDV-IZ1000W

Het topmodel, de BDV-IZ1000W, is het eerste Sony home cinema systeem dat 3D-content kan afspelen. Dankzij BRAVIA Internet Video is internetcontent zonder tussenkomst van een pc op televisie te bekijken. De DLNA (Digital Living Network Alliance) certificering betekent dat alle content is te streamen naar verschillende DLNA-gecertificeerde apparaten. Deze zijn te bedienen met de universele afstandsbediening of met een iPod touch of iPhone via een gratis te downloaden app. Het geluid gaat over vijf ultradunne speakers, waarvan de achterspeakers draadloos verbonden zijn. Digital Cinema Auto Calibration (DCAC) zorgt voor een automatische afstemming om de 1000W S-Master full digital-technologie het beste tot zijn recht te laten komen. HD-D.C.S. (Digital Cinema Sound) gebruikt opnames van Sony Pictures Entertainment om de bioscoopervaring in de huiskamer nog intenser te maken. Via twee HDMI-poorten is verschillende apparatuur zoals set-top boxen en PlayStation 3 aan te sluiten.

Meer 5.1 kanaals systemen

Naast de BDV-IZ1000W verschijnen er verschillende andere 5.1 kanaals systemen met BRAVIA Internet Video streaming, Gracenote-gebaseerde Entertainment Database Browser (dit is een dienst die toegang biedt tot namen van albums, titels van nummers en overige cd-informatie), afspelen van iPod- en WALKMAN-bestanden via usb, DLNA-ondersteuning en met bediening via iPod Touch of iPhone. Het betreft de BDV-E370 met vier satelliet-speakers, dvd-upscaling, DCAC set-up, 850W S-Master versterker en internetstreaming. De BDV-E870 heeft hetzelfde design als de E370 en voegt twee vloerspeakers en 1000W S-Master versterking toe. De BDV-E970W heeft ook 1000W output, vier vloerspeakers en draadloze achterspeakers. BDV-F700 De BDV-F700 is een compacte 2.1 set met twee ultradunne vloerspeakers en een verticaal basisstation met LED-verlichting, S-Force Front Surround-technologie en 400W S-Master digitale versterking. De BDV-F700 ondersteunt BRAVIA Internet Video en DLNA en heeft de Gracenote-aangestuurde Entertainment Database Browser. iPod- en WALKMAN-bestanden zijn via usb af te spelen en bediening kan via iPod Touch of iPhone. De speakerzuilen van de BDV-F700 kunnen zowel rechtop als in een hoek van zes graden geplaatst worden in lijn met de nieuwe BRAVIA Monolithic Design televisies. De BDV-F700 wordt aangevuld door de BDV-F500 die gebruikmaakt van staande of aan de muur gemonteerde satelliet-speakers en heeft een 350W S-Master versterking.

Sony, duurzaamheid en het milieu

Sony werkt een eco-strategie uit op basis van de pijlers Proces, Product en Planeet. Alle inspanningen op dit gebied zijn terug te vinden op www.sony.nl/eco. Prijs en beschikbaarheid De Blu-ray Disc home cinema sets komen in 2010 beschikbaar. De BDV-E370 en E870 in maart, de BDV-F500 en F700 in april, de BDV-E970W in juni en de BDV-IZ1000W in september.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top