Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 20 juli 2012

Sony draadloze speakers met Wi-Fi en Airplay!

Sony heeft van de week iets nieuws gelanceerd, namelijk compacte, draadloze speakers die onder andere beschikken over ingebouwde Wi-Fi en Airplay. Deze Sony netwerkluidsprekers kun je overal mee naar toenemen, waar en wanneer je maar wilt.

Vul je huis met muziek

Met deze nieuwe draadloze luidsprekers van Sony vul je jouw huis met muziek. Geniet door je hele huis van muziek met de SA-NS410 en SA-NS510 netwerkluidsprekers van Sony. De SA-NS510 heeft zelfs een oplaadbare batterij waarmee je tot wel 5 uur lang geniet van jouw muziek. Neem deze dus gerust mee naar het park, op de boot of zelfs mee op vakantie!


De luidsprekers zijn compact en discreet, maar leveren indrukwekkende audioprestaties. Deze draagbare luidsprekers tellen vier naar buiten gerichte tweeters en een geïntegreerde woofer. De speakers leveren beide een 360° helder, krachtig geluid en is perfect te horen van alle kanten. Verder beschikken ze over ingebouwde Wi-Fi en Airplay voor het streamen van al jouw muziek!

Party Streaming

Met de functie PartyStreaming speel je dezelfde muziek op verschillende draadloze speakers, overal in huis. Deel dezelfde sfeer in de keuken, buiten in de tuin of op het dakterras. Je kunt zelfs je smartphone of tablet als afstandsbediening op deze SA-NS410 en SA-NS510 gebruiken.

Music Unlimited

Met het Music Unlimited van Sony heb je via jouw laptop, computer of je Sony televisie heel gemakkelijk toegang tot miljoenen nummers. Dus ben je even door je eigen muziekbibliotheek heen? Dan kun je via Sony alle muziek opzoeken die je maar wilt horen en afspelen via deze Sony draagbare speakers.

televisiewinkel.nl

Deze nieuwste draadloze speakers van Sony zijn uiteraard verkrijgbaar bij televisiewinkel.nl. Ontdek het ultieme gemak van deze luidsprekers en dat alles voor een scherpe prijs!

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top