Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 30 januari 2013

Sony home cinema systemen met 4K-upscaling

Sony heeft drie home cinema-systemen aangekondigd die Full HD beelden kunnen upscalen naar 4K resolutie voor de nieuwe Ultra HD televisies.

Soundbar-luidsprekersysteem

Deze nieuwe 5.1 thuisbioscoopsystemen zijn voorzien van een soundbar-luidsprekersysteem wat zorgt voor een fantastisch geluid. De 3D Blu-ray speler maakt het mogelijk om Full HD content van bijvoorbeeld Blu-ray films te upscalen naar 4K. En via Wi-Fi maak je eenvoudig verbinding met online diensten zoals Music Unlimited en andere apparatuur.

Nieuwe eigenschappen

Naast de 4K-upscaling beschikken deze N-series home cinema systemen over nieuwe eigenschappen: Near Field Communication (NFC) en een voetbalmodus. Smartphones en tablets met NFC zijn via één simpele aanraking direct te verbinden met de home cinema set. Luister dus voortaan muziek vanaf je smartphone met een geweldige geluidskwaliteit.

De voetbalmodus is bedoeld voor sportliefhebbers die thuis een stadionervaring willen creëren. Het systeem maakt gebruik van akoestische geluiden om het stadioneffect te benadrukken, deze geluiden zijn opgenomen in een Braziliaans stadion. Om de stadionervaring nog completer te maken kan ook het commentaar van de verslaggever worden uitgezet.

Verschillen

De speakerconfiguratie is wat deze thuisbioscoopsystemen van elkaar doet verschillen. Zo heeft de BDV-N9100W naast de centerspeaker en de subwoofer vier hoge, staande speakers en de BDV-N8100W heeft twee staande speakers voor en twee kortere om achter op te hangen. De BDV-7100W tenslotte heeft vier hangende speakers.

televisiewinkel.nl

Naar alle waarschijnlijkheid zijn deze home cinema’s vanaf april leverbaar. televisiewinkel.nl zal tegen die tijd deze nieuwe 4K systemen uiteraard in haar assortiment opnemen tegen de zo scherp mogelijkste prijs.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top