Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 09 april 2010

Sony introduceert draagbaar speaker dock voor Ipods en Iphones

Sony komt met een nieuwe stijlvol vormgegeven, draagbaar speaker dock voor je Ipod en Iphone. De naam? De Sony RDP-XF100iP. Deze compacte Sony speaker dock geeft een krachtig, helder geluid zodat je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek waar en wanneer je maar wilt!

Met de RDP-XF100iP introduceert Sony de eerste speaker dock dat zich richt op een breed publiek. Het design is strak en het geluid vol en verbluffend. 20W+20W dankzij een nieuw ontwikkelde digitale versterker.

Luister naar je eigen muziek waar en wanneer je wilt

De speaker dock is lekker compact dus ideaal om mee te nemen naar het park of op de boot. De oplaadbare accu gaat 7 uur mee, maximaal genieten dus van je favoriete muziekcollectie!

Stijlvol design

De XF100iP heeft touch sensor-knoppen en een OLED-display voor de bediening. De speaker dock wordt geleverd met een afstandsbediening en beschikt bovendien over een FM-tuner. Dus ben je je eigen muziek zat? Dan schakel je gewoon over naar je favoriete radiostation.

Meer informatie

De nieuwe speaker dock van Sony kopen? Dan zal je nog even geduld moeten hebben. De RDP-XF100iP is vanaf mei verkrijgbaar voor een adviesprijs van 300 euro.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top