Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 17 februari 2009

Sony introduceert ‘groene’ Bravia LCD tv's

Electronica fabrikant Sony introduceert negentien nieuwe Bravia-lcd-tv’s die als ‘revolutionaire groene televisies’ worden aangemerkt. Deze WE5-serie van Sony zijn enorm energiebesparend, zonder in te leveren op de eigenschappen die je van de huidige generatie Bravia tv’s mag verwachten.

Bravia WE5 serie

Sony prijst de WE5 serie aan als de meest eco-vriendelijke tv’s. Dit komt o.a. doordat het scherm van de WE5 serie zichzelf uitschakelt als er niemand in de buurt is en doordat ze gebruik maken van hcfl in plaats van ccfl als backlights. Dit laatste levert volgens Sony een energiebesparing van ruim vijftig procent t.o.v. de vorig jaar uitgebrachte W4500-serie.

EU Flower embleem

Alle WE5 Bravia tv’s hebben het EU Flower embleem gekregen van de Europese Unie. Dit embleem is een indicatie dat ze aan bepaalde milieucriteria voldoen.

Eigenschappen groene WE5-serie

Goed, wat zit er zoal op deze nieuwe groene Full HD Bravia LCD tv's? Als eerste een update van de nieuwe Bravia Engine 3 met Live Color-technologie. Verder zijn de WE5 toestellen voorzien van o.a. AppliCast (voor online services zoals RSS-feeds op de tv), HDMI-ingangen, ethernet-ingang, USB-poort, een geïntegreerde H264-hd-tuner, Image Blur Reduction en Motionflow (verbetering van snelbewegend beeld).

De WE5 zijn beschikbaar in de beeldscherm formaten 40 en 46 inch.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top