Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 09 januari 2013

Sony komt dit jaar met drie Ultra HD tv’s

Sony heeft tijdens de gadgetbeurs CES in Las Vegas bekendgemaakt om het aanbod van Ultra HD-tv’s nog dit jaar flink uit te breiden. Vorig jaar werd al bekend dat een 84 inch model op komst was, maar nu zijn er ook twee andere 4K Ultra HD televisies aangekondigd van 55 en 60 inch.

4K resolutie

Sony is niet de enige die voor de hoge resolutie 4K (3840 x 2160 pixels) gaat, ook fabrikanten als Samsung, LG en Toshiba komen met 4K Ultra HD tv’s. Sony is ten opzichte van de andere fabrikanten wel de enige die veel werk steekt in het aanbod van 4K content. Zoals bijvoorbeeld de 4K X-Reality Pro-technologie waarmee elke video omgezet kan worden naar een 4K-resolutie.

televisiewinkel.nl

Interesse in zo’n Ultra HD televisie van Sony? Dan moet je nog even geduld hebben. De nieuwe modellen komen naar alle waarschijnlijkheid in de herfst uit. Het is nog niet bekend hoeveel de tv’s gaan kosten, maar bij televisiewinkel.nl gaan we ze uiteraard verkopen tegen de scherpste prijs.

Meer nieuws over de gadgetbeurs CES in Las Vegas? Hou ons in de gaten. Wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top