Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 05 februari 2010

Sony lanceert nieuwe Full HD 3D tv

In 2010 lanceert Sony een weer een nieuwe reeks home entertainment producten. Zoals 4 nieuwe BRAVIA tv modellen. Een van deze 4 lijnen van Sony is de LX900 BRAVIA, een Full HD 3D tv.

LX900 BRAVIA

De LX900 BRAVIA van Sony maakt naast de hoge frame rate van de 200Hz tv’s gebruik van de Active Shutter glastechnologie. Deze combinatie geeft nou net die realistische diepte en levendige beelden die je van 3D kunt verwachten. De Advanced Motionflow PRO 200Hz technologie met Image Blur Reduction maakt het mogelijk om 4 keer meer beelden weer te geven dan de normale 50Hz technologie. Het resultaat? Vloeiende beelden dan nooit te voren!

Prachtige kleuren en uitstekend contrast

De nieuwe tv modellen van Sony zijn net als de HX900 voorzien van schermen met geoptimaliseerde panelen en nieuwe LED achtergrondverlichting. Dit geeft prachtige kleuren en een uitstekend contrast. Alsof je in een bioscoop zit!

Optimale Full HD beleving met Sony 3D

Sommige nieuwe BRAVIA tv’s van Sony hebben een geïntegreerde Blu-ray Disc speler / dvd-speler. Daarnaast heeft ook een aantal modellen een ingebouwde tuner. Deze tuner geeft toegang tot digitale televisie, zonder dat uw een aparte decoder nodig heeft. Dat scheelt weer ruimte aan bekabeling in uw woonkamer.

Milieuverantwoord

Tot slot. Hoe zit het met het energieverbruik van de Sony BRAVIA? De ambient-sensor detecteert automatisch de helderheid en de kleur van het licht in uw woonkamer. Hierdoor kunnen beelden met een minimale inspanning worden aangepast. Het resultaat is optimale kwaliteit en minimaal energieverbruik.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top