Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 07 januari 2010

Sony Monolithic: Full HD 3D thuis dankzij nieuw design Sony BRAVIA tv's en Home Cinema Sets!

Sony komt in 2010 met een compleet nieuwe reeks van home entertainment-producten waarbij het nieuwe Monolithic Design Concept centraal staat. BRAVIA-televisies, Blu-ray Disc-spelers en Home Cinema-systemen zijn bijzonder esthetisch vormgegeven, waarbij de combinatie van design en technologie de huiskamer tot het centrum van home entertainment maken. De manier van content ontvangen, tonen en ervaren verandert door BRAVIA Internet Video. Hiermee zijn verschillende internetdiensten waaronder YouTube beschikbaar.

Woonkamer verandert met nieuwe home entertainment line-up, netwerkdiensten en 3D

Monolithic Design verandert interieur en beleving Basis van het Monolithic Design is de minimalistische en functionele vormgeving. Strakke en vlakke oppervlakken van hoogwaardige materialen veranderen het beeld van home entertainment in de woonkamer. De vormgeving is gericht op de ultieme home entertainment-ervaring. De Monolithic Design BRAVIA-televisies en luidsprekers zijn licht gekanteld. De hoek van 6 graden levert het beste kijk- en luisterresultaat in de huidige woonkamers. Producten vormgegeven volgens het Monolithic concept leveren topprestaties als de apparatuur is ingeschakeld en het prachtige ontwerp verfraait het interieur wanneer de apparatuur is uitgeschakeld.

Online content en digitale diensten

Met de nieuwe home entertainment-producten van Sony is toegang tot online content en digitale diensten eenvoudig te verkrijgen via ingebouwde Wifi. Met behulp van de XrossMediaBar en een universele afstandsbediening is content te zoeken, te downloaden en te bekijken. Met BRAVIA Internet Video zijn de Sony televisies klaar om On-demand video’s van sites als YouTube direct op de televisie te bekijken zonder aan een pc verbonden te zijn. Online diensten als downloadbare widgets maken het mogelijk om real-time updates van onder andere Twitter, Flickr en Facebook direct op het scherm te zien. Naast YouTube zijn ook VideoDetective, Blip.tv, Podcasts Channel, Howcast, DailyMotion, Concierge, Epicurious, Style, ON Networks, Livestrong, GolfLink en Ford Models te gebruiken.

Nieuwe kijkervaring met Full HD 3D

Home entertainment heeft een nieuwe dimensie gekregen met de introductie van Full HD 3D. Full HD 3D van Sony is gebaseerd op geavanceerde nieuwe fototechnologie. Met het Monolithic Design, de innovatieve technologie, de hightech 3D-bril en een uitstekend surround sound-systeem brengt Sony 3D naar de woonkamer.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top