Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 oktober 2011

Sony Playstation 3D tv binnenkort te koop!

Na lang wachten is het dan bijna zo ver, de door Sony ontworpen 3D televisie speciaal voor de Playstation 3 is vanaf 13 november verkrijgbaar. Dus als echte game fanaat wordt het gamen nu nog veel leuker en uitdagender met deze Sony Playstation 3D televisie.

Functies Playstation 3D tv

In Europa zal de 3D televisie als bundel in de winkel verschijnen, met twee USB-oplaadbare 3D brillen en een HDMI-kabel. De Playstation tv heeft de mogelijkheid om beelden in Full HD te tonen, waardoor de beelden haarscherp en vloeiend in elkaar overlopen. Ook heeft de 3D tv een refresh rate van 240 Hz. Dit betekent dat 240 frames (volledige plaatjes) elke seconde naar het scherm geschreven worden.

De televisie biedt verder twee HDMI 1.4-ingangen, stereo RCA-mogelijkheden, een aansluiting voor een koptelefoon en een geïntegreerde subwoofer. Het SimulView-systeem maakt het mogelijk om met twee spelers ieder een eigen beeld op het scherm te zien.

Nog even geduld...

Zoals Sony de Playstation 3D tv omschrijft, wordt het een geweldige nieuwe game ervaring! Nog even geduld dus als game liefhebber, maar het schijnt zeker de moeite waard te zijn.

Houd televisiewinkel.nl en Gamediscounter.com goed in de gaten, want wij gaan de Sony Playstation 3D tv zeker opnemen in ons assortiment!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top