Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 18 januari 2011

Sony presenteert nieuwe Blu-ray Home Cinema-systemen voor 2011

Sony presenteerde op de CES in Las Vegas de nieuwe Blu-ray Home Cinema-systemen die dit jaar nog uitkomen. Deze nieuwe Blu-ray Home Cinema-systemen bieden nog meer online en 3D-entertainment. De spelers beschikken over grotere internetfunctionaliteit en meer content, surround 3D-geluid en slimme verbindingsfuncties.

Haal meer uit je internetverbinding

BRAVIA Internet Video wordt voortdurend automatisch uitgebreid met kanalen en diensten, waardoor er met de nieuwe Blu-ray Home Cinema-systemen nog gemakkelijker gekozen kan worden wat je wilt zien, op elk gewenst moment. Met een Opera webbrowser kan je jouw favoriete websites bezoeken en over het internet surfen via je televisiescherm

3D surround-ervaring

Het nieuwe home cinema-assortiment bevat innovatieve geluidstechnologie. Een home cinema-systeem als de BDV-E380 bevat 3D surround sound met speakers die automatisch gekalibreerd kunnen worden voor een echt 3D surround sound.

Geen kabels meer

Een aantal nieuwe Blu-ray Disc-spelers zijn uitgerust met ingebouwde WiFi, dat betekend verbinding maken met internet of je thuisnetwerk zonder gedoe met kabels. Andere Blu-ray Disc-spelers, zoals de BDP-S380, zijn Wireless LAN Ready waarmee je een optionele usb WiFi adapter kan aansluiten.

Home cinema-systemen, zoals de BDV-E780W en BDV-E980W, bieden een nog uitgebreidere draadloze oplossing met ingebouwde WiFi en draadloze achterspeakers die een surround sound geven zonder interieurverstorende draden.

Aanluitingen

De nieuwe Blu-ray Disc home cinema-systemen zijn voorzien van twee HDMI-ingangen en de Blu-ray Disc-spelers zijn uitgerust met twee usb-aansluitingen: bijvoobreeld voor het aansluiten van een harde schijf of usb-geheugenkaart of het toevoegen van een WiFi-adapter op de BDP-S380 en BDP-S480.

iPhone en Android afstandsbedienings-app

Met gratis iPhone en Android apps kan je zelfs je smartphone als afstandsbediening gebruiken. Gebruik je smartphone om de instellingen van je Blu-ray-speler aan te passen, als toetsenbord als je online gaat of om te zoeken met de uitgebreide zoekmogelijkheden
Beschikbaarheid
Blu-ray Disc™-spelers:
BDP-S580: vanaf mei 2011
BDP-S480: vanaf april 2011
BDP-S380: vanaf maart 2011

3D home cinema-sets:
BDV-E980W: vanaf juni 2011
BDV-E880: vanaf mei 2011
BDV-E780W: vanaf juni 2011
BDV-E380: vanaf april 2011
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top