Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 29 april 2009

Sony RDR-AT107: 160GB HDD DVD-recorder

Nieuw van Sony is de RDR-AT107. Deze HDD DVD-recorder is een veelzijdig en elegant apparaat met een harde schijf van 160GB! Dat betekent dat je bijna 18 dagen aan Tv-programma’s kunt opnemen en opslaan. Hier de informatie.

Meerdere HDD DVD spelers

Sony Europe kondigt aan dat zij dit jaar meerdere HDD DVD spelers uit gaan brengen. De eerste in de rij is de RDR AT107 DVD speler. Dit apparaat is voorzien van een intuïtieve bediening via de GUIDE Plus+ (elektronische programmagids).

Opslagcapaciteit 455 uur

Indrukwekkend is de opslagcapaciteit van de harde schijf. Met de 160 GB kan deze HD recorder circa 455 uur aan tv programma’s opslaan. Mocht je DVD marathon in de planning hebben, dan kun je met deze Sony 18 dagen non-stop televisie kijken!

Details

De DVD recorder is verder uitgerust met meerdere USB poorten en HDMI uitgangen. Een HDMI kabel wordt meegeleverd. De speler kan uiteraard ook beelden opgenomen met een camcorder of digitale foto’s opslaan. Deze kunnen vervolgens via de televisie afgespeeld worden.

Verkoopinformatie

De advies verkoopprijs van de Sony RDR-AT107 is 350,- euro. Voor de rest van 2009 staan naast deze HDD DVD speler nog de RDR-AT205, de RDR-AT105 en de RDR-AT100 op het programma.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top