Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 03 juli 2014

Sony Soundplate Best Reviewed door Kieskeurig.nl!

Weer een Plasma-discounter.nl product als Best Reviewed door Kieskeurig.nl! Het is nu de beurt aan de Sony HT-XT1 die met dit predicaat wordt onderscheiden! Met een score van maar liefst 8,4 heeft deze soundplate deze certificatie dik verdiend!

Sony HT-XT1

De Sony HT-XT1 is een 2.1-kanaals audio systeem. Hij kan draadloos verbinding maken met diverse mobiele apparaten dankzij Bluetooth en NFC waardoor jij heel gemakkelijk luistert naar je digitale muziekcollectie. Daarnaast is die nog voorzien van drie HDMI-ingangen zodat je hem ook makkelijk aan kan sluiten op randapparatuur. De Sony HT-XT1 ziet er strak en minimalistisch uit, maar vult de kamer met een rijk virtueel Surround Sound.

Op de Sony HT-XT1 zit op dit moment ook een leuke actie. Was jij net van plan om een nieuwe Sony BRAVIA TV aan te schaffen? Dan krijg je maar liefst 50% retour op deze soundplate! Lees hier de actievoorwaarden.

Best Reviewed

Maar wat hield het nou ook alweer in als je als ‘Best Reviewed’ bent door Kieskeurig.nl? Laten we het nog snel even kort uitleggen:
• In de afgelopen 2 maanden moeten ten minste 4 reviews bij dit product zijn geplaatst.
• Het product moet nog door minimaal 2 winkels op Kieskeurig worden verkocht.
• Het product moet een minimale gemiddelde beoordeling hebben van 8.
• Binnen een productgroep krijgt de nominatie met de hoogste gemiddelde beoordeling, het predicaat ‘Best Reviewed’.

Deze televisie heeft ondertussen 4 reviews en heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4! Dat zegt toch eigenlijk al genoeg?! Wil je de reviews teruglezen? Neem dan een kijkje op Kieskeurig.nl.

Kom hem eens bekijken!

De Sony HT-XT1 is een echte pareltje als het uitkomt op geluid en een zeer strak design. Je zal misschien niet helemaal geloven dat er zo’n waanzinnig geluid uitkomt. Wil je het eerst met eigen oren horen? En eigenlijk ook stiekem wel even zien voordat die onder je televisie schittert? Kom dan eens langs in Naarden aan de Bronsstraat 10, want wij hebben hem in de showroom staan!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top