Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 15 september 2010

Stijgende verkoop van 3D televisies

Steeds meer fabrikanten durven het aan om 3D tv's in hun assortiment op te nemen. Daardoor komt ook de verkoop langzaam op gang. Sommige winkels zien hun verkoop van 3D televisies zelfs elke maand verdubbelen! Dit overtreft alle verwachtingen, een paar maanden geleden werd nog van slechts een tijdelijke hype gesproken.

Klanten hebben behoefte aan informatie over de verschillende soorten 3D tv’s. Hoe werkt het precies, en wat zijn de benodigdheden? Klanten worden niet meer in de winkel overgehaald maar komen al specifiek om over 3D televisies geïnformeerd te worden. Vandaar ook dat je in steeds meer winkels het 3D aanbod prominenter in de winkel ziet staan.

Komende maanden zal het aanbod 3D tv’s alleen maar groter worden, zeker wanneer de kleinere, meer betaalbare modellen in de verkoop zullen gaan. Daarnaast gaan zenders als Net5 ook experimenteren met 3D uitzendingen, en is er bijvoorbeeld de PlayStation 3-firmware, waar ook 3D Blu-ray films en 3D games mee kunnen worden afgespeeld. Ook televisiewinkel breidt zijn 3D assortiment steeds verder uit. Het is duidelijk dat het hier niet meer om een hype gaat!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top