Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 06 augustus 2012

Stijlvolle witte televisies van Salora

Op zoek naar een goede LED televisie voor in de keuken, kinderkamer of de slaapkamer? Dan zijn de stijlvolle witte televisies met ingebouwde dvd-speler van Salora dé oplossing! Zo kook je terwijl je naar je favoriete programma kijkt, genieten de kinderen op hun kamer van een film of kijk je nog even lekker televisie in bed voor het slapen gaan.

Top kwaliteit

Salora produceert al meer dan 80 jaar consumentenelektronica van topkwaliteit. De televisies van Salora met hun mooie witte lak zijn echte hardlopers. Waarom? Ze zijn ideaal dankzij de ingebouwde DVD speler en de mooie uitvoering. Salora is één van de weinige merken die een complete lijn witte tv’s levert. Deze stijlvolle televisies zijn een aanwinst voor elke kamer in huis.

Handige aansluitingen

De televisies van Salora beschikken over een aantal handige aansluitingen, zoals een VESA aansluiting waardoor de tv aan de wand bevestigd kan worden. Verder beschikken de televisies over een DVB-T aansluiting voor digitale televisie van KPN, USB met PVR functie waarmee je tv-programma’s kunt opnemen, HDMI en VGA (PC) aansluiting waardoor de televisie ook als monitor gebruikt kan worden. Handig toch?

televisiewinkel.nl

Salora televisies zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar bij televisiewinkel.nl. Ga je binnenkort nog op vakantie? Kijk dan ook eens naar de portable dvd-spelers van Salora. Ideaal voor onderweg!
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top