Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 23 september 2009

Stop de strijd om de afstandsbediening

Uit Europees onderzoek blijkt dat 15% van de ondervraagden de afstandbediening thuis verstopt voor huisgenoten! Uit datzelfde onderzoek blijkt dat in ongeveer 89% van alle Nederlandse huishoudens regelmatig wordt geruzied over de afstandsbediening en dat dit geruzie in 2% van de gevallen escaleert tot een handgemeen. Tijd voor verandering!

Meer ergernissen

Naast het gevecht om de afstandsbediening is ook de complexiteit van moderne afstandsbedieningen reden voor veel ergernis. In 42% van alle Nederlandse huishoudens zijn meer dan vijf afstandsbedieningen aanwezig. In 85% zijn er meer dan drie afstandsbedieningen. Ongeveer 19% van de ondervraagden geeft aan dat zij graag alle losse afstandsbedieningen inruilen voor één multifunctionele afstandsbediening die eenvoudig werkt.

Multifunctionele afstandbediening

En daar komt Logitech om de hoek zetten. Rogier Volmer van Logitech legt uit: ‘Onderzoek helpt ons om de behoefte van consumenten in kaart te brengen en dit te vertalen naar producten als de Harmony One, onze nieuwste multifunctionele afstandbediening. Het doel is om de interactie tussen mens, afstandsbediening en entertainmentsysteem te optimaliseren. ”

Wat maakt Harmony zo uniek?

De Harmony is een multifunctionele afstandbediening die ervoor zorgt dat uw thuisentertainment systeem toegankelijk is voor het hele gezin.
• Een simpele druk op een activiteitenknop en Harmony regelt de rest. Wanneer de gebruiker bijvoorbeeld op ‘dvd kijken’ drukt, zal de Harmony de dvd-speler, televisie en stereo aanzetten, de ingangen instellen en zelfs de film starten.
• Eén enkele afstandsbediening vervangt tot wel 15 andere.
• Harmony is compatibel met alle thuisentertainment apparatuur uit het verleden, heden en de toekomst.
• Online software begeleidt u bij de gehele set-up. Bij vragen kunt u de gratis klantenservice bellen.

Rogier Volmer vervolgt: “Hoewel we inmiddels erin geslaagd zijn om die laatste ergernis op te lossen door één afstandsbediening te maken die alle andere vervangt, hebben we nog geen oplossing gevonden om ruzies rondom de afstandsbediening te voorkomen. Ondanks onze productnaam Harmony.”

De Logitech Harmony is er in meerdere uitvoeringen. Verkoopprijs vanaf 43,99. Hier de modellen:
Logitech Harmony 525 (44,95 euro)
Logitech Harmony 555 (54,- euro)
Logitech Harmony 785 (88,95 euro)
Logitech Harmony One (124,99 euro)
Logitech Harmony 895 (166,99 euro)
Kijk op www.televisiewinkel.nl voor meer informatie over Logitech producten.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top