Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 04 mei 2015

Surround Sound wanneer je maar wilt!

Ben jij op zoek naar een nieuwe soundbar? Dan heeft Philips de perfecte actie voor jou! Jij krijgt nu namelijk tijdelijk tot € 100,- retour bij aanschaf van een Fidelio B5 of E5. Hiermee luister jij naar jouw favoriete DVD concerten in het meest heldere geluid en geniet je nog meer van je films en games.

De unieke Fidelio B5

De Philips Fidelio B5 heeft afneembare luidsprekers waardoor jij gemakkelijk van stereo naar Surround Sound wisselt in slechts een aantal seconden. Dit is ideaal voor de intense beleving van games en films. Daarnaast luister je naar muziek en kijk je tv met een kristalhelder stereogeluid. Daarnaast kan je de afneembare luidsprekers ook nog eens los gebruiken, doordat ze voorzien zijn van bluetooth! Zo creëer je altijd de ultieme geluidsbeleving, wanneer je maar wilt.

Niet alleen geweldig geluid, ook een prachtig design

De Philips Fidelio E5 beschikt over afneembare speakers waardoor je dankzij Bluetooth het Surround Sound systeem als 2.1 systeem én als 5.1 systeem kan gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen, is de bovenste speakers los te koppelen en deze op een willekeurige plaats in de woonkamer te plaatsen. Hiermee creëer je de ultieme surround sound!

Hoe ontvang je tot € 100,- cashback?

In de periode van 1 mei t/m 31 augustus 2015 kan jij tot € 100,- cashback aanvragen. Dit doe je door naar de actiewebsite te gaan van Philips en hier het registratieformulier in te vullen. Tijdens het registreren dien je een foto/scan van het aankoopbewijs en de streepjescode te uploaden.
Volledige inzendingen dienen uiterlijk 15 juli 2015 in Philips bezit te zijn.

Bij de Philips Fidelio B5 krijg je nu tijdelijk € 100,- retour en bij de Fidelio E5 bedraagt de cashback € 50,-.

Lees hier de algemene voorwaarden nog eens terug.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top