Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 27 juli 2010

Televisie kijken op vakantie

Ga je deze zomer op vakantie en wil je geen moment missen van je favoriete televisie programma? Neem je tv mee in je koffer. Zowel Salora, AKAI maar ook LG hebben perfecte televisies die je gemakkelijk mee op reis kunt nemen!

Vrijwel iedere camping, appartementencomplex of hotel heeft wel een bar of restaurant waar een tv staat. Maar helaas kun je niet altijd zelf bepalen waar naar gekeken wordt. Salora, AKAI en LG hebben compacte televisies speciaal voor op vakantie. De afmetingen van deze tv’s zijn tussen de 19-inch en 24-inch en daardoor perfect mee te nemen.

Nederlandse zenders

Op vakantie zijn er genoeg mogelijkheden om Nederlandse zenders te ontvangen. Zoek bijvoorbeeld een kampeerplaats met tv-aansluiting, kijk digitale tv via de ether (DVB-T) of satelliet (DVB-S). Geen tv bij de hand? Kijk dan digitale televisie op je mobiel of via het internet.

Let op!

Weet wel dat je niet met alle mogelijkheden traditioneel televisie kunt kijken of alle Nederlandse zenders kunt bekijken. En let er op dat de kosten per plek flink kunnen verschillen!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top