Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 14 april 2011

Televisiemerken showen nieuwe line-up 2011!

Televisiemerken als Sony, Toshiba, LG en Samsung showen deze zomer weer verfrissende nieuwe tv's. Van LED tv's tot 3D televisies. Van Smart TV tot Cinema 3D. Benieuwd naar de topmodellen? Bekijk ze hier!

Sony EX720 en Sony HX820: de nieuwe hit series!

Sony brengt deze zomer entertainment naar jouw woonkamer! De nieuwe lineup (nieuwe generatie televisies) is voorzien van meer internet-content, slimme online functies en de beste 2D- en 3D technologie. Allemaal verpakt in een geweldig Monolithic design.

De hit series van Sony?

De EX720 en de HX820. Beide oogverblindend mooi met edge LED-achtergrondverlichting, verbeterde internet functies, geïntegreerde Wi-Fi en 3D-functionaliteit. De HX820 is leverbaar met een beeldschermgrootte van 102 cm (40 inch) en 117 cm (46 inch); de EX720 in vijf beeldschermformaten namelijk 81 cm (32 inch), 94 cm (37 inch), 102 cm (40 inch), 117 cm (46 inch) en 140 cm (55 inch).

Gezichtsherkenning op tv met Toshiba!

Nèt even anders dan anders is de nieuwe line-up van Toshiba televisies. Enkele nieuwe modellen zijn namelijk voorzien van gezichtsherkenning! De Toshiba UL833 en de Toshiba 55ZL1 beschikken beiden over een geïntegreerde camera die vier gezichten herkent.

Hoe werkt het?

Iedere keer dat jij de tv aanzet, herkent deze Toshiba jouw gezicht en schakelt dus automatisch naar jouw favoriete instellingen. Zo registreert deze televisie jouw favoriete programma’s, persoonlijke beeldinstellingen en stelt hij het volume af op jouw voorkeuren. Ideaal. En zodra je de kamer verlaat, schakelt deze televisie automatisch naar de stand-by stand. Dus moet je de hond uitlaten of naar de wc, dan bespaar je energie! Voor de nieuwste line-up van Toshiba kijk je online op onze site of kom je langs in Naarden.

Een echte LG thuisbioscoop!

Vanaf je luie stoel het optimale thuisbioscoop gevoel beleven? Dat kan met de nieuwe generatie 3D tv’s van LG. De elektronicafabrikant komt namelijk met ‘Cinema 3D’, de allernieuwste ontwikkeling in 3D-technologie. Dat betekent een 3D tv met haarscherpe beeldkwaliteit, geen flikkerend beeld meer en dat met een hele lichte batterijloze 3Dbril!
Een pronkstuk uit de nieuwe ‘Cinema 3D’ line-up is de LG 42LW650S, verkrijgbaar bij televisiewinkel.nl in 117 cm (42 inch). Deze LCD tv met LED achtergrondverlichting biedt niet alleen 3D technologie, maar heeft ook een schat aan entertainment met LG’s Smart TV. Kortom een echte must-have in jouw woonkamer! Meer informatie over LG en LG entertainment apparatuur lees je op onze site.
Samsung tv’s nog slimmer
Samsung zet dit jaar in op SMART TV. ‘Slimme’ televisies die via internet toegang bieden tot de coolste apps. De nieuwste Samsung SMART TV’s zijn voorzien van een verbeterde beeldkwaliteit voor zowel 2D als 3D en bieden veel entertainment mogelijkheden.
Verbeterde functies
Naast verbeterde functies heeft Samsung ook het design in een nieuw jasje gestoken. Zo zijn de randen van de Samsung Smart tv’s tot wel 80% smaller. Het resultaat? Een groter beeld met een nog grotere kijkhoek.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top