Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 29 juni 2010

Televisies van LG weren vuvuzela geluid

Lekker een WK wedstrijd kijken op je TV is dit jaar een echte uitdaging. Het vuvuzela geluid knalt elke keer weer uit je televisie. Velen irriteren zich daaraan. Maar dat hoeft niet! Met een televisie van LG, plasma, led of LCD, elimineer je gewoon de vuvuzela, en elk ander stadiongeluid bij wat voor sportwedstrijd dan ook!

LG televisies hebben 'Clear Voice'

Tv's van LG hebben in hun menu de zogenaamde 'Clear Voice' optie. Zet je deze aan, dan 'duwt' je televisie als het ware de stadiongeluiden naar de achtergrond en haalt tegelijkertijd het stemgeluid van bijvoorbeeld de presentator naar voren. Nooit meer vervelend vuvuzela gezoem of ander overheersende geluiden tijdens jouw sport avondje! Alle LG TV’s vanaf 2 jaar oud hebben deze functie, en als je nu een LG TV koopt van het 2010 assortiment dan zit er zelfs clear voice 2 op. Deze maakt het mogelijk om in 12 gradaties zelf uit te maken, hoe je de achtergrond ten opzichte van het hoofd geluid wil afstemmen. Met Clear voice bepaal je zelf hoe hard je vuvuzelas wilt horen.

Ook een LG televisie met Clear Voice kopen? Kijk eens op onze LG tv productpagina. Daar zit er zeker een tv voor jou bij!

Op dit Youtube filmpjewordt uitgelegd hoe je de Clear Voice functie kunt installeren.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top