Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 30 mei 2013

Test Sonos thuis en ontvang een gratis BRIDGE bij aankoop van een SONOS PLAY:3

Sonos is hét draadloze HiFi-systeem en om het te ervaren moet je het zelf proberen en horen. Dus nu test je Sonos thuis en ben je niet tevreden dan krijg je binnen 60 dagen nog je geld terug. Deze actie is geldig op de PLAY:3. Bovendien krijg je bij aanschaf van een PLAY:3 er een gratis BRIDGE bij!

Sonos

Met Sonos stream je alle muziek ter wereld, naar elke kamer in je huis. Stream meer dan 15 miljoen nummers. Dé manier om naar muziek te luisteren, in HiFi geluidskwaliteit.

SONOS PLAY:3

Dit compacte speakersysteem heeft drie drivers die de hele kamer vult met geluid. Stream je hele muziekverzameling, online muziekservices en radiostations. De PLAY:3 is draadloos en is dus overal te plaatsen en je kan hem bedienen met je smartphone of tablet. De drie geavanceerde digitale versterkers, die gekoppeld zijn aan drie luidsprekers, zorgen voor een waanzinnig geluid en de meest pure en heldere vorm.

BRIDGE

Sla een brug tussen je interrouter en je Sonos spelers. Deze BRIDGE sluit je eenvoudig aan op elke Sonos speler in je huis en zo breng je een draadloze verbinding tot stand. Plaats in elke kamer een Sonos element en stream draadloos muziek naar elke kamer in je huis.

Probeer Sonos thuis!

Wanneer je tussen 23 mei en 30 juni een Sonos PLAY:3 koopt ontvang je er niet alleen een gratis BRIDGE bij voor een eenvoudige draadloze installatie, maar krijg je ook 60 dagen Napster Unlimited om het maximale uit je Sonos product te halen. Sta verteld van het indrukwekkende geluid, de draadloze verbinding en het ongelofelijke gebruiksgemak. Maar mocht je toch om een of andere reden niet tevreden zijn, dan kun je de PLAY:3 en BRIDGE gewoon terugbrengen. Want met onze 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie zit je nergens aan vast!

Let op: deze actie is alleen geldig bij erkende Sonos resellers. televisiewinkel.nl is een erkende reseller.

Wil je je Sonos product retourneren? Lees hier alle voorwaarden en wat je moet doen om je Sonos product weer in te leveren.

We zien je graag tegemoet in onze showroom voor een live demonstratie of bestel de Sonos producten bij ons online!

*De Sonos PLAY:3 in je winkelmand plaatst, komt de Sonos BRIDGE er automatisch bij te staan.
Producten uit dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top