Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 16 juni 2015

The Ultimate TV Experience!

Op woensdag 24 juni neemt Tom Coronel u graag mee in de wereld van de allernieuwste TV's en audio. Dit event wordt georganiseerd in samenwerking met Plasma-discounter.nl en Samsung. Een inspirerende avond in Naarden aan de Bronsstraat 10 met de laatste ontwikkelingen van TV en audio! Aanmelden kan via een mail naar TomCoronel@plasmadiscounter.nl.

The Ultimate TV Experience

Op deze woensdagavond praten we u graag bij over de laatste innovaties op het gebied van TV en Audio. Tom heet u graag vanaf 19.30 uur van harte welkom in onze showroom in Naarden. Onder het genot van een lekker hapje en drankje zullen de experts van Samsung en televisiewinkel.nl u geheel vrijblijvend alles uitleggen over Smart TV, UHD, Curved, Multiroom en nog veel meer. Uiteraard staan ze ook gereed om al uw vragen te beantwoorden.

Aanmelden

Meld u nu gratis aan voor deze inspirerende avond en stuur een mailtje aan: TomCoronel@televisiewinkel.nl. Neem gerust een introducé mee (vermeld dit s.v.p. wel even bij uw aanmelding zodat we genoeg hapjes op de BBQ hebben).

Graag tot 24 juni om 19.30 uur op Bronsstraat 10, te Naarden!

Bekijk hier de persoonlijke boodschap van Tom!

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top