Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 december 2009

Top 5 best verkochte Blu-Ray Spelers (November 2009)

Benieuwd naar onze top 5 lijst van meest verkochte Blu-ray spelers? Kijk hier verder…

1. Sony BDP-S360

De Sony BDP-S360 is de absolute nummer 1 onder de Blu-ray spelers! Biedt een HD-beeldkwaliteit met ongeëvenaarde diepte en helderheid. Een supersnelle startmodus, een geweldige internetverbinding met BD-Live en een ethernet aansluiting voor o.a. het bekijken van foto’s en het spelen van games

2. Panasonic DMP-BD60

De Panasonic DMP-BD60 heeft een opmerkelijk beeld-en geluidkwaliteit. Door Full-HD 1080p met 24 frames per seconde beleef je een echte ‘filmzaalervaring’. Geeft prachtig zuivere en heldere beelden dankzij de mogelijkheden van de HDMI aansluiting.

3. LG BD370

Een topper is deze super snelle LG BD370 Blu-ray speler. Tevens de beste koop van de Consumentenbond december 2009. Bekijk YouTube filmpjes en foto’s op uw tv via de netwerkaansluitingen en luister muziek via een geheugenstick of externe harde schijf. Dit model is super plat en zeer gebruiksvriendelijk!

4. Samsung BD-P3600

De Samsung BD-P3600 is een Blu-ray speler met veel mogelijkheden. Verbinding met internet met BD-live via ethernet aansluiting. Werkt met 1080p 24 frames per seconde dat zorgt voor prachtig beeld en geluid bij het afspelen van uw favoriete film.

5. Sony BDP-S560

De Sony BDP-S560 is een top Blu-ray speler. Beleef een bioscoopervaring door het geweldige HD-beeld en geluid. De BDP-S560 met surround sound bitstream is gemakkelijk in gebruik en heeft via BD-Live een fantastische draadloze verbinding!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top