Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 01 april 2011

Toshiba introduceert nieuwe LED tv’s

Toshiba komt met twee nieuwe serie LED tv’s. De formaten variëren tussen 19- to 32-inch. Het gaat hierom de Toshiba EL- en DL- LED televisies.

LED Backlight technologie

Deze Toshiba nieuwe LED tv’s hebben dankzij toegepaste LED-backlight technologie een zeer goede, scherpe en heldere beeldkwaliteit. Het design van deze nieuwe Toshiba televisies is super strak, slank en helemaal van nu. Daarnaast beschikken ze over energie-efficiënte dus de nieuwe Toshiba LED televisies zijn erg energiezuinig.

Toshiba LED tv's hoogwaardige kwaliteit

Volgens een medewerker bij Toshiba zijn deze televisies zeer geschikt voor mensen die een beperkt budget hebben, maar geen concessies willen doen aan de beeldkwaliteit, efficiëntie en compactheid. Deze toestellen zijn ideaal als extra toestel in de keuken, slaapkamer of kinderkamer. Het zijn praktische en ruimtebesparende tv’s maar wel met een hoogwaardig beeldkwaliteit en handige functies.

Handige functies op de nieuwe Toshiba tv’s

Naast een strak en slank design zijn de televisies voorzien van de laatste technologie en handige snufjes. Zo bieden alle tv’s uit de Toshiba EL en DL serie connectiviteitsopties. Alle televisies uit deze serie zijn voorzien van 2HDMI poorten, waarmee apparaten makkelijk aangesloten kunnen worden. Hiermee heb je eenvoudig toegang tot home entertainmentcontent. Ook is er een USB ingang, hiermee bekijk je makkelijk je films, foto’s, video’s en andere bestanden terug op je televisie in levensechte kwaliteit.

Toshiba EL en Toshiba DL tv’s

De Toshiba EL serie televisies zijn HD ready met een LCD paneel en voorzien van Edge LED backlight. Ook heeft deze Toshiba 2 HDMI ingangen, een USB ingang, een tuner en een geïntegreerde blu ray speler. De Toshiba DL televisies hebben alle specificaties van de EL serie, maar hebben een extra ingebouwde dvd speler.

Www.televisiewinkel.nl

Bekijk hier ons aanbod in Toshiba producten. televisiewinkel.nl heeft Toshiba 3d televisies, LED tv’s, Toshiba LCD tv’s en Toshiba blu ray spelers en dvd spelers. Bekijk nu snel onze webshop!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top