Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 11 april 2011

Toshiba komt met nieuwe tv met gezichtsherkenning!

Toshiba lanceert een tv die voorzien is van gezichtsherkenning. De nieuwe serie van Toshiba zoals de UL863 beschikt over een geïntegreerde camera die maar liefst vier gezichten kan herkennen. Elke keer wanneer je de tv aan doet, schakelt de televisie direct naar jouw favoriete tv-programma’s, het juist volume en persoonlijke beeldinstellingen. Handig!

Hoe het werkt?

De Personal TV zoals Toshiba de nieuwe tv noemt, is voorzien van een camera met een gezichtsherkenning technologie. Deze technologie analyseert jouw gezicht waarna jij een eigen profiel kan aanmaken. Zo geef je aan wat jouw favoriete tv-zenders of beeldinstellingen zijn. Dus elke keer wanneer je de tv aanzet, schakelt de Personal TV jouw persoonlijke instellingen in. En wanneer je niet voor de tv zit, schakelt de tv automatisch naar stand-by.

Draadloos internetten

Naast Personal TV is de UL863 voorzien van WLAN-interface, waarmee je draadloos kunt internetten. Daarnaast beschikt de Toshiba televisie over Toshiba Places, wat te vergelijken is met Itunes maar dan voor je televisie. De Nieuwe Toshiba serie UL863 is verkrijgbaar in de volgende afmetingen; 81 cm (32 inch), 94 cm (37 inch), 107 cm (42 inch) en 117 cm (46 inch).
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top