Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 28 september 2012

Toshiba televisies nu ook Ziggo gecertificeerd!

Goed nieuws voor bezitters van een Toshiba televisie uit de 9-serie. Deze televisies zijn nu ook Ziggo gecertificeerd! Haal nog meer uit je televisie met het digitale tv kijken met Ziggo.

Digitale televisie

Met digitale televisie geniet je van een veel betere beeld- en geluidskwaliteit dan via de traditionele manier van televisie kijken. Je beschikt over een elektronische programmagids waardoor je in één oogopslag jouw televisie avondje kan plannen. Met digitale tv kan je ook gebruik maken van interactieve diensten zoals spelletjes op je tv of het huren van films. Je geniet van meer mogelijkheden en voordelen!

Hoe werkt het?

Kies je voor digitale televisie? Dan heb je een CI+ CAM module nodig. Door het gebruik van een CI+ CAM module kan er digitale televisie van een digitale ontvanger, in dit geval, Ziggo, ontvangen worden. Extra apparatuur , afstandsbedieningen en kabels zijn hierdoor verleden tijd.

Gecertificeerde televisies

Onderstaande Toshiba televisies uit de 9-serie zijn volledig CI+ werkend op televisiewinkel.nl:

AV933 LV933
DL933 RL933
EL933 TL933
HL933


Het kan zijn dat er een Ziggo update heeft plaatsgevonden, deze update kan je eenvoudig online updaten.

Wil jij weten of jouw televisie geschikt is voor Ziggo? Op de website van Ziggo zijn de gecertificeerde toestellen gemakkelijk terug te vinden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top