Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 20 juli 2010

TV kijken met beter beeld

Het beeld van een televisie ziet er in de winkel vaak anders uit dan bij jouw thuis in de woonkamer. Wil jij het beeldscherm van jouw nieuwe tv exact naar jouw smaak aanpassen? Dat kan! Er bestaan namelijk verschillende manieren om jouw nieuwe aanwinst de juiste helderheid, scherpte, kleur en contrast te geven!

Standaard instellingen

Bij een nieuwe tv zijn de beeldinstellingen vaak anders ingesteld dan dat je graag zou willen. Niet vreemd, want de beeldinstellingen van een pas gekochte tv zijn door de winkelier vaak standaard ingesteld. In de winkel brandt vaak kunstlicht waardoor de beeldinstellingen van de tv zijn aangepast. Vaak zie je dat het beeld van tv's in de winkel scherpere en fellere kleuren hebben,

Persoonlijke smaak

Wil jij thuis genieten van de beste beeldkwaliteit op je nieuwe tv? Pas dan de beeldinstellingen aan naar jouw persoonlijke smaak. Doe dat 's avonds met de lampen aan en de gordijnen dicht. Door de schemering kun je het perfecte contrast en de ideale kleuren instellen! Tegenwoordig kun je met elke televisie de beeldinstellingen wijzigen. Kies je liever voor persoonlijk of toch liever voor cinema? Kijk je vaak naar sport? Kies dan voor de sportinstellingen. Aan jou de keus.

Handig hulpmiddel

Vind je het moeilijk om het beeld naar jouw smaak in te stellen? Geen probleem. Daarvoor zijn er speciale dvd’s. Met een dvd kun je gemakkelijk het contrast, de helderheid en de kleurweergave instellen. De dvd laat beelden en video’s zien die het instellen van het juiste beeld eenvoudig maakt.

Instellen

Tot slot, waar moet je op letten bij het instellen van het juiste beeld? De heldere zwarttinten voor het contrast, de huidtinten voor de kleur en de overgangen van snel bewegende beelden voor de scherpte. Kortom garantie voor de perfecte beeldkwaliteit op jouw nieuwe televisie!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top