Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 12 september 2012

Twee bronnen kijken op zelfde scherm

Hoe vaak komt het voor dat de één het ene programma wil kijken en de ander iets heel anders wil zien? Behoorlijk vaak! De oplossing is dan dat je allebei op een andere televisie naar je eigen programma gaat kijken, maar eigenlijk is dat natuurlijk best ongezellig. Nog eind dit jaar komt Samsung met de oplossing voor dit probleem.

MultiView

Samsung komt namelijk met tv’s met de functie MultiView. Het principe van deze techniek is vrij eenvoudig; de ene persoon kijkt een spannende film terwijl de andere persoon op dezelfde tv naar een tv-serie kijkt. Wat je kijkt doet er eigenlijk niet toe, zolang de bron maar anders is.

Hoe werkt het?

De techniek werkt met behulp van speciale Samsung MultiView 3D brillen. Zonder deze bril zie je de twee bronnen door elkaar lopen en dat wil je natuurlijk niet. Bovendien zitten er ook speakers verwerkt in de bril zodat je ook allebei je eigen geluid hoort.

Samsung 55ES9500 OLED TV

Eind dit jaar komt de Samsung 55ES9500 OLED TV op de markt en is het mogelijk om samen naar dezelfde tv te kijken terwijl je allebei een compleet ander programma volgt. Wanneer de tv verkrijgbaar is bij televisiewinkel.nl en wat hij gaat kosten is nog niet bekend. We houden je op de hoogte!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top