Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 30 september 2011

Twinkle100: moederbedrijf Wehkamp en Create2Fit grootste webverkoper!

RFS Holland Holding (RFS), hét moederbedrijf van Wehkamp.nl, Create2Fit.nl en Fonq.nl is opnieuw de grootste online verkoper van Nederland. Met een omzet van 423 miljoen blijven ze de opkomende webwinkels Bol.com en Ahold voor. Er is ook een aparte travel top30 van online reisverkopers bekendgemaakt. Hier is KLM de grootste online reisverkoper aan Nederlandse consumenten.

Twinkle 100 en Thuiswinkel Update 2011

De Twinkle100, dé ranglijst met de grootste webwinkel van Nederland, biedt gedetailleerde informatie over onder meer omzet, bezoekersaantallen, topleveranciers, betaalmethoden en keurmerken. De Twinkle100 werd gisteren gepresenteerd tijdens een exclusieve lunch op de Thuiswinkel Update, hét congres voor online retailers in Nederland. Thuiswinkel Update 2011 is een dag geweest met onder andere vol inspirerende presentaties, praktische workshops, een CEO debat en verhalen door en voor online retailers.

Veel verschillende bedrijven

Voor deze exclusieve lunch waren alle online retailers en travel partijen op de lijst uitgenodigd. Het gaat hier maar liefst om 130 verschillende bedrijven, waarvan 100 retailorganisaties en 30 online aanbieders van reizen. In deze vierde editie van de Twinkle 100 hebben op vele verzoek de online reisverkopers een aparte travel top 30 gekregen.

Top 10 online retailers

Hieronder zie je de top 10 van de 100 grootste online retailers van Nederland.

1 RFS Holland Holding
2 Bol.com
3 Ahold
4 KPN
5 H&M
6 Hema
7 Thuisbezorgd.nl
8 Neckermann.com
9 Coolblue
10 Ticket Service

RFS Holland Holding en Create2Fit

RFS Holland Holding is net als vorig jaar de grootste webverkoper van Nederland. Het moederbedrijf van Wehkamp.nl kreeg in 2009 ook de meerderheid van Create2Fit.nl in handen.
Create2Fit wil haar houdstermaatschappij RFS Holland Holding dan ook hartelijk feliciteren met deze geweldige behaalde overwinning!

Bron: Twinkle
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top