Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 25 juli 2012

Ultra HD, vier keer zo scherp als Full HD

Al tijdens de CES presenteerde LG een televisie van maar liefst 84 inch met Ultra HD resolutie. Dit jaar nog komt deze LG 84LM960V naar Europa.

Vier keer zo scherp

In Zuid-Korea is deze televisie al te koop. Ultra HD wordt ook wel 4K genoemd en komt neer op 3840 x 2160 pixels. Dit is vier maal zo scherp als de Full HD resolutie die we nu kennen.

LG en Toshiba

Deze televisie van LG is niet de eerste Ultra HD televisie die te koop is. Toshiba lanceerde eerder dit jaar al een televisie met dezelfde resolutie. Deze televisie is echter niet voor iedereen weggelegd. Wil je hem hebben, dan moet je maar liefst 18.000 euro neertellen. Bij de tv krijg je dan een 2.2 luidsprekerset, 3D brillen en een camcorder.

4K content

LG heeft beloofd om voor 4K content te zorgen, want dit is natuurlijk de enige manier om ook echt van de Ultra HD tv te kunnen genieten. De LG 84LM960V heeft behalve Ultra HD een LCD display met Edge Lit Led achtergrondverlichting, passieve 3D brillen, LG’s Smart Tv platform en LG’s Magic Remote afstandsbediening. Later dit jaar komt de 84LM960V ook naar Nederland. Wat hij gaat kosten is nog niet bekend.

De LG 84LM960V bij televisiewinkel.nl

Zodra deze televisie naar Nederland komt, vind je hem natuurlijk ook in het assortiment van televisiewinkel.nl. Wat hij precies gaat kosten is nog niet bekend. Bekijk hier alvast ons huidige assortiment van LG.

Like televisiewinkel op Facebook!

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top