Jouw ervaring telt voor ons
9,2
Geplaatst op 24 december 2009

Unieke video uitzendingen Prodakar tijdens Le Dakar 2010

Tim Coronel rijdt in januari wederom Le Dakar 2010! Ben je Dakar fan en wil je op de hoogte gehouden worden van o.a. de verrichtingen van Tim? Doe dan mee aan deze leuke SMS actie en je kunt dagelijks de filmpjes bekijken op je mobiel! Weten hoe het werkt? Hier de uitleg!

Tijdens Le Dakar 2010 krijgt elke Dakarliefhebber de kans om exclusief unieke video uitzendingen op een mobiele telefoon te ontvangen. Door het ontvangen van drie video clips per dag blijft de liefhebber op de hoogte van de verrichtingen van onder andere Prodakar met Tim Coronel in Argentinië en Chili. Vanuit het bivak en vanuit de buggy zullen er dagelijks filmpjes gemaakt worden met interviews en het laatste nieuws vanuit Argentinië en Chili. Ook zullen er dagelijks fantastische prijzen worden verloot onder de abonnees.

Mobiele telefoon

Doormiddel van camera’s op o.a. de Buggy’s zullen er spectaculaire beelden gemaakt worden die zonder ringtone op jouw mobiele telefoon kunnen worden afgespeeld met behulp van de ‘mobYclips’ player en zo krijgt iedereen de mogelijkheid om Le Dakar 2010 van wel heel dichtbij te beleven!

YouTube filmpje

Fantastische prijzen

Tijdens Dakar 2010 worden elke dag meerdere prijzen verloot onder de abonnees. De abonnee krijgt dus niet alleen drie filmpjes per dag, maar kan ook nog eens fantastische prijzen winnen! Elke dag worden er onder de inschrijvingen een TW Steel horloge, een McGregor ‘Dakar’ kleding pakket, een Samsung mobiele telefoon, 2 Diner jaarkaarten of vier kartcadeaubonnen verloot!

Wat moet je doen?

SMS PRODAKAR naar 3010 en installeer de ‘mobYclips’ player op een mobiel telefoon. Door deze SMS is de liefhebber gelijk geabonneerd op het PRODAKAR kanaal ten tijde van de Dakarrally.
PRODAKAR Abonnement
Frequentie: 1 x per dag in de aanloop naar Zuid-Amerika en 3 x per dag tijdens Le Dakar Rally 2010. Kosten: € 6,00 éénmalig via SMS. Aanmelden: SMS PRODAKAR naar 3010 voor het installeren van de ‘mobyclips’player. In verband met het dataverkeer wordt een ‘flat fee’ internet abonnement aanbevolen. Kijk voor de voorwaarden op www.coronel.nl.
Media
Om deze unieke actie nog meer onder de aandacht te brengen word er nog eens vijf keer een TW Steel horloge, 5 keer een McGregor ‘Dakar’ kleding pakket, 5 keer een Samsung mobiele telefoon, 5 keer 2 Diner jaarkaarten en 5 keer vier kartcadeaubonnen verloot onder diegene die de meegestuurde banner duidelijk op zijn of haar website, Hyves of Facebook plaatst. Heb je de Banner geplaatst? Mail dan jou webadres naar emailadres???? en ding mee naar die fantastische prijzen!!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt televisiewinkel.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top